Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Eko bučin namaz

Kratki opis

Namaz koji oduševljava
Ekološki bučin namaz dobiven je mljevenjem bučinih sjemenki (96%) uz dodatak bučinog ulja i soli. Radi se o izuzetno zdravom namazu koji može poslužiti kao jednostavni namaz na kruh ili kao dodatak različitim jelima. Probajte, bit ćete oduševljeni!

Detalji

  • Proizvođač: OPG Andreja Petrović
  • Sastav: Bučin namaz u staklenoj ambalaži
  • Područje izrade: Sjeverna Hrvatska
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Eko bučin namaz

Eko Petrović?

Danas gotovo već zaboravljena, ekološka proizvodnja hrane ponovno biva otkrivena.

Njihova misija je proizvodnja zdrave hrane. Velike napore ulažu u dugoročno održiv način proizvodnje hrane.

Ljudi sve više postaju svjesni činjenice zagađenja zraka, tla i vode u svom okruženju. Vrlo brzo prepoznaju vrijednost ekološki uzgojenih namirnica. Priroda nam je omogućila uzgajati hranu, jer nam je potrebna za život, pa neka onda hrana bude zdrava.

Bučine sjemenke?

Ova mala zrnca su zapravo izvori zdravih sastojaka koji hrane naš organizam. Bučine sjemenke su prepune vitamina E, magnezija, vlakana i triptofana. Pozitivni utjecaji na organizam su brojni – kao npr. smanjen rizik od karcinoma, kontrola krvog tlaka, smanjenje rizika od srčanih bolesti, regulacija razine glukose u krvi i slično.

Hmm..namaz od bučinih sjemenki?

Ekološki bučin namaz dobiven je mljevenjem bučinih sjemenki uz dodatak bučinog ulja i soli. Sjemenke se dodatno zagriju kako bi preostalih 7 do 8 % vlage potpuno isparilo. Tako samljevena suha masa se miješa i vrlo brzo apsorbira ulje, te čini jedinstvenu smjesu. Ne sadrži aditive niti konzervans. Izuzetno je zdrav, obiluje vitaminima i mineralima od kojih se posebno ističe magnezij, željezo i cink. Uz malo kreativnosti može se pripremati samostalno ili kombinirati na brojne načine s mesom, sirom, salatama ili tjesteninom. Može se jednostavno namazati na kruh i uživati u osebujnom okusu ove zdrave gastronomske delicije.