Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Ljuti kikiriki “Hellfire peanuts”

Kratki opis

ljuto - LJuće - NAJljuće
Iznenadite ljubitelje grickalica nečim što još vjerojatno nisu probali! Varijanta Sweet kikirikija je ušećerena, uz dodatak cimeta koja će vam dati eksploziju okusa u ustima uz laganju ljutinu nego što je kod ostalih Hellfire kikirikija u našoj ponudi. Spicy je ukusna kombinacija Habanero papričice i origana, Smoky sadrži Trinidad Scorpion i Fatalii papričicu kao i aromu dima, dok je Insane verzija čisti Carolina Reaper koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ljutog koji će ga jesti zrno po zrno. Ozbiljni smo!

Detalji

  • Proizvođač: Volim ljuto
  • Sastav: Kikiriki (100 g) u staklenoj posudi
  • Područje izrade: Središnja Hrvatska
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Hellfire Peanuts Sweet ljuti kikiriki (100 g)
  • Hellfire Peanuts Spicy ljuti kikiriki (100 g)
  • Hellfire Peanuts Smoky ljuti kikiriki (100 g)
  • Hellfire Peanuts Insane ljuti kikiriki (100 g)

Hellfire Peanuts Sweet ljuti kikiriki 100g

Hellfire Sweet Peanuts jedna je od četiri varijante ljutih kikirikija koje ćemo ponuditi. Ovaj je najblaži i kompletna suprotnost svim drugima koji su u našoj ponudi, ljutine 2 od 5 dobivene od Hot Portugal chili papričica. Ova varijanta kikirikija je ušećerena, uz dodatak cimeta koja će vam dati eksploziju okusa u ustima uz laganju ljutinu nego što je kod ostalih Hellfire kikirikija u našoj ponudi.

Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Razina ljutine:

2 / 5

Količina:

100g

Vrsta:

ljuti ušećereni kikiriki sa začinima

Sastav: 

kikiriki, šećer, Hot Portugal chili papričice, sol, začini.

*Boja, okus i osjećaj ljutine mogu varirati ovisno o uvjetima dozrijevanja uroda.

Hellfire Peanuts Spicy ljuti kikiriki 100g

Hellfire Spicy Peanuts jedna je od tri varijante ljutih kikirikija koje ćemo ponuditi. Ovaj je najblaži, ljutine 3 od 5 koja stvarno ne znači da je riječ o blagom kikirikiju jer vrlo vjerojatno niste probali ni ovakav. Pri konzumaciji se osjeća aroma Habanero papričica i malo sezama, dok je ljutina donekle ugodna i zanimljiva…

Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Razina ljutine:

3 / 5

Količina:

100g

Vrsta:

ljuti prženi kikiriki sa začinima

Sastav: 

kikiriki, Habanero chili, sezam, šećer, začini

Hellfire Peanuts Smoky ljuti kikiriki 100g

Hellfire Peanuts Smoky jedna je od tri varijante ljutih kikirikija koje ćemo ponuditi. Ovaj je točno u sredini, ljutine 4 od 5 koja će kod malo koga biti pogodna za svakodnevno grickanje. Pri konzumaciji se prvo osjeća aroma Fatalii papričice, nakon toga ju nadjača aroma dima, a na kraju tek s malom zadrškom dolazi ljutina Trinidad Scorpion papričice koja se pretežno zadržava oko grla.Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Razina ljutine:

4 / 5

Količina:

100g

Vrsta:

ljuti prženi kikiriki sa začinima

Sastav: 

kikiriki, Trinidad Scorpion i Fatalii, aroma dima, začini*Boja, okus i osjećaj ljutine mogu varirati ovisno o uvjetima dozrijevanja uroda.

Hellfire Peanuts Insane ljuti kikiriki 100g

Hellfire Insane Peanuts jedna je od tri varijante ljutih kikirikija koje ćemo ponuditi. Ovaj je najljući, ljutine 5 od 5 koja stvarno predstavlja patnju u obliku Caroline Reaper. Pri konzumaciji se osjeća bol nakon koje slijedi samo patnja i žaljenje zbog konzumacije, nakon čega slijedi želja za još malo. I tako ukrug!Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Razina ljutine:

5 / 5

Količina:

100g

Vrsta:

ljuti prženi kikiriki sa začinima

Sastav: 

kikiriki, Carolina Reaper chili, šećer, začini*Boja, okus i osjećaj ljutine mogu varirati ovisno o uvjetima dozrijevanja uroda.