Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Premium Craft Hrvatski Tonic

Kratki opis

Count's drinks craft tonik piće je prepuno prirodne svježine, najbolji mjehurići koje ćete ikada probati! Odličan je odabir za svako doba dana ako želite ukusno i osvježavajuće piće u kojem su isključivo posve prirodni i organski sastojci, i koje će vas istodobno opustiti, ali i dati Vam energije.

Detalji

  • Proizvođač: Count's drinks
  • Sastav: Tonic Watter u stalenci 0,2 l
  • Područje izrade: Istra
  • Status: Prodaje se samo u paketu s ginom Murska Dekla

Count’s drinks craft tonik piće je prepuno prirodne svježine, najbolji mjehurići koje ćete ikada probati! Odličan je odabir za svako doba dana ako želite ukusno i osvježavajuće piće u kojem su isključivo posve prirodni i organski sastojci, i koje će vas istodobno opustiti, ali i dati Vam energije.

Premium craft tonik proizvodi se od kore biljke chinchona, odnosno, kininovca. On je zaslužan za tu specifičnu gorčinu i aromu, ali naglašavamo i njegovu poznatu ljekovitost te da kininovac blagotvorno djeluje na stanje cijelog organizma. Pa kada ste mentalno i tjelesno iscrpljeni, ili jednostavno želite guštati u svježini i osebujnosti okusa, probajte naš organski, prirodni tonik.