Bademi u šećeru

40,00 kn

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim. Bademi u šećeru su tradicionalna slastica koja opravdava izreku: “Ljubav ide kroz želudac!”

3 na zalihi

Opis

Slatko malo bogatstvo?

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Bademi su pravo malo bogatstvo bakra, fosfora te vitamina B2 i E. Ujedno su puni antioksidansa koji štite stanice od oksidacijskog oštećenja koje može oštetiti molekule unutar stanica, ubrzati proces starenja i povećati rizik od nastanka niza bolesti, uključujući različite vrste raka.

Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Dodatne informacije

Težina 0.150 kg

Moglo bi vam se još svidjeti…

Tradicionalni hrvatski paprenjaci
20,00 kn75,00 kn