Bademi u šećeru

40,00 kn

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim. Bademi u šećeru su tradicionalna slastica koja opravdava izreku: “Ljubav ide kroz želudac!”

Nema na zalihi

Opis

Slatko malo bogatstvo?

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Bademi su pravo malo bogatstvo bakra, fosfora te vitamina B2 i E. Ujedno su puni antioksidansa koji štite stanice od oksidacijskog oštećenja koje može oštetiti molekule unutar stanica, ubrzati proces starenja i povećati rizik od nastanka niza bolesti, uključujući različite vrste raka.

Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Dodatne informacije

Težina 0.150 kg

Moglo bi vam se još svidjeti…

Tradicionalni hrvatski paprenjaci
20,00 kn75,00 kn