Akcija!

Bučina priča

160,00 kn 150,00 kn

Bučina priča počinje kao i svaka druga…

Bila jednom davno jedna Buča (roditelji su ju zvali Tikva, a prijatelji Bundeva).

Rasla je sanjajući o svemu što može postati. Kada su ju pitali što želi biti kada odraste, uvijek je govorila da želi postati nešto zdravo.

Pronašla je svoje sretno zauvijek zahvaljujući eko proizvodnji.

Postala je divno, ukusno, gastronomsko ulje.

Postala je namaz koji svojim okusom priča o njezinom eko životu.

Ostavila je sjemenke koje su svjedoci zdravlja.

Paket sadrži: 1 x Bučino ulje eko (250 ml) | 1 x Bučin namaz eko (185 g) | 1 x Bučine koštice eko po izboru (80 g) | 1 x ukrasna poklon kutija

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Samo ulje?

Ne, bučino ulje je sve samo ne još jedno obično ulje.

Nagrađivano bučino ulje iz varaždinskog kraja proizvodi se prirodnim, ekološkim putem od 100% bučinih sjemenki. Ono oplemenjuje i upotpunjuje okus jela što dovodi do potpuno novih gastronomskih užitaka. Ako želite jesti zdravo, na pravom ste mjestu!

Bučine sjemenke?

Ova mala zrnca su zapravo izvori zdravih sastojaka koji hrane naš organizam. Bučine sjemenke su prepune vitamina E, magnezija, vlakana i triptofana. Bučine koštice odlična su zdrava poslastica od koje se nećete moći lako odvojiti. U ponudi imamo 3 vrste – slane, s crvenom paprikom i čokoladne bučine koštice sa 70% tamne čokolade. Odaberite jednu, dvije ili sve tri vrste i uživajte!

Namaz koji oduševljava

Ekološki bučin namaz dobiven je mljevenjem bučinih sjemenki (96%) uz dodatak bučinog ulja i soli. Radi se o izuzetno zdravom namazu koji može poslužiti kao jednostavni namaz na kruh ili kao dodatak različitim jelima. Probajte, bit ćete oduševljeni!