Čokolada s borovicom Karbun

30,00 kn

Bijela čokolada Karbun s borovicom je poseban spoj slatkoće bijele čokolade i drvenaste arome borovice.

Tamna čokolada Karbun s borovicom neponovljivo grli gorkast okus čokolade i slatkast okus borovice.

Mliječna čokolada Karbun s borovicom je savršen spoj klasične mliječne čokolade i smolastih tonova borovice.

Obriši

Opis

Povijest crnog zlata?

Čokolada je u Europu stigla u 16. stoljeću. No njezina povijest seže puno dublje. Maje su pripremale napitak od čokolade, koji su nazivali “xocolatl”. Napitak je bio pripravljen od mljevenog zrna kakaa, koje je zatim otopljeno u vodi s cimetom i crnim paprom. Piće su nazvali “hranom bogova”. Međutim, to nije bila uobičajena sirovina, zrna su se čuvala zajedno sa zlatom i dragim kamenjem te su korištena kao sredstvo plaćanja.

Zašto je čokolda toliko posebna da ima svoj međunarodni dan?

Jer je neizostavni dio mnogih slastica; jer je savršen partner kavi; jer se najtoplija utjeha za vrijeme hladnih dana.

Tamna, bijela ili mliječna?

Tamna čokolada je rudnik antioksidansa te je dio ljudske prehrane već dugi niz godina. Bijela čokolada je otkrivena prije tek stotinjak godina no ubrzo je osvojila srca ljubitelja slastica. Dok za mliječnu čokoladu nije potrebno puno toga istaknuti. Mliječna čokolada je napoznatija i najprodavanija vrsta te pronalazi svoje mjesto u svakom domu.

Tko je to – Aura?

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mAura proizvodi na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“

Dodatne informacije

AURA Karbun čokolada

Bijela čokolada Karbun s borovicom (50 g), Mliječna čokolada Karbun s borovicom (50 g), Tamna čokolada Karbun s borovicom (50 g)

Moglo bi vam se još svidjeti…