Čokolade s cvijetom soli

30,00 kn

Proizvodi Solane Nin rađeni su ručno. Stvaraju se s ljubavlju. Raznovrsni su i dinamični. Čvrstog karaktera. Ukusni i specifični.

Mliječna čokolada 60 g, obogaćena cvijetom soli. Kombinacijom slatkog i najboljeg slanog okusa dobije se jedinstvena gurmanska poslastica.

Tamna čokolada (72%) 60 g, obogaćena cvijetom soli. Kombinacijom slatkog i najboljeg slanog okusa dobiva se jedinstvena gurmanska poslastica.

Bijela čokolada 60 g, obogaćena cvijetom soli. Kombinacijom slatkog i najboljeg slanog okusa dobije se jedinstvena gurmanska poslastica.

Obriši

Opis

Što je to cvijet soli?

Cvijet soli je bogata mineralna mješavina s profiliranim fizikalno-kemijskim karakteristikama čiji esencijalni mikronutrijenti sudjeluju u gotovo svim metaboličkim funkcijama organizma što joj daje široki spektar djelovanja. Cvijet soli je izvorna morska sol vrhunske kvalitete što omogućava optimalnu apsorpciju i iskoristivost njenih minerala u čovjekovom organizmu.

Gdje “raste” ovaj Ninski cvijet soli?

U Solani Nin sol se proizvodi s ljubavlju, tradicionalno i u suživotu s prirodom već 1500 godina. Generacijama polja ninskih soli daju najbolje od sunca, Jadranskog mora i bure s Velebita. Ninski je cvijet soli ekološka sol, brana ljudskom rukom, potpuno prirodna i biodinamična. Povoljna za svakodnevnu upotrebu u nutritivnom i zdravstvenom smislu.

Kakav je to – ninski cvijet soli?

Ninski cvijet soli je sol u svojem izvornom obliku. Obična ninska sol se taloži na dno bazena, a cvijet soli kao fini kristal ostaje na površini sjedinjen s morem. Nježno se ubire ljudskom rukom i drvenim mikronskim sitima poput latica cvijeća. Ninski cvijet soli je produkt metabolizma algi i specifičnim mikroorganizama. U svom sastavu uključuje 80 različitih esencijalnih minerala.

Dodatne informacije

Čokolade s cvijetom soli

Bijela čokolada s cvijetom soli (60 g), Mliječna čokolada s cvijetom soli (60 g), Tamna čokolada 72% s cvijetom soli (60 g)

Moglo bi vam se još svidjeti…