Eko bučine koštice

20,00 kn30,00 kn

Zarazno zdrava grickalica

Bučine koštice odlična su zdrava poslastica od koje se nećete moći lako odvojiti. U ponudi imamo 3 vrste – slane, s crvenom paprikom i čokoladne bučine koštice sa 70% tamne čokolade. Odaberite jednu, dvije ili sve tri vrste i uživajte!

Obriši

Opis

BUČINE KOŠTICE – SLANE PRŽENE, 80G

Sastav: bučina koštica, sol

Sjemenke tikve golice, zdrave grickalice, vrhunska namirnica koja svojim sastavom utječe na niz funkcija u ljudskom organizmu.

Kada tome pridodamo malo soli i prženja na laganoj temperaturi dobivamo zaraznu, hrskavu grickalicu koju ćemo uvijek željeti još.

BUČINE KOŠTICE – CRVENA PAPRIKA, PRŽENE, 80G

Sastav: bučina koštica, sol i crvena paprika

Sjemenke tikve golice, zdrave grickalice, vrhunska namirnica koja svojim sastavom utječe na niz funkcija u ljudskom organizmu.
Kada tome pridodamo malo soli, crvene paprike i prženja na laganoj temperaturi dobivamo zaraznu, pomalo ljutkastu i hrskavu grickalicu koju ćemo uvijek željeti još.

ČOKOLADNE BUČINE KOŠTICE 100G

Sastav: bučina koštica, tamna 70% čokolada

Bučine sjemenke „okupane“ u tamnoj 70% belgijskoj čokoladi prava su zdrava poslastica. Dokaz su kako naizgled puno čokolade i ukusnih koštica može biti dobro uravnotežena slastica vrlo ugodna okusa i izgleda.

Inače, opsjednutost zdravom hranom često završi u krajnosti, tako ljudi misle da se ne smije jesti više ništa što ima okus ili, što više, ima izvrstan okus. No, istina je daleko od toga.

Bučine koštice su sjeme, a bučino ulje je njihova esencija. Zriobom buče i nestankom tijela ostaju koštice koje čine osnovu za novi život. Sve što je potrebno novom životu nalazi se u koštici, odnosno u njezinoj esenciji. Plosnatog su oblika, tamnozelene boje, bogate proteinima i mastima. Osušene i prelivene čokoladom mogu biti zdrava grickalica.

Čokolada je u umjerenim količinama vrlo povoljna za ljudsko zdravlje. Pozitivno utječe na raspoloženje, dobra je za srce i regulaciju šećera. Sadrži brojne antioksidanse, a najzdravija je s visokim postotkom kakaa. Bučine koštice i zdrava čokolada predstavljaju idealnu kombinaciju za uživanje u prirodnim okusima, koji su pri tom vrlo ugodni.

Dodatne informacije

Težina N/A
Bučine koštice

Bučine koštice – slane pržene (80 g), Bučine koštice – crvena paprika, pržene (80 g), Bučine koštice – 70% tamna čokolada (100 g)

Moglo bi vam se još svidjeti…

Eko bučino ulje
70,00 kn120,00 kn