Ekstra djevičansko maslinovo ulje

80,00 kn

Povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja je neupitna. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Stella Croatica dobitnik je nagrade GOLD 2020. Iznimna kvaliteta ulja koja će oduševiti svako nepce.

3 na zalihi

Opis

Zlatna zdrava tekućina?

Brojne studije su pokazale kako postoji povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja. Spoj oleokantal je sastavni dio ekstra djevičanskog maslinovog ulje te djeluje protuupalno. Redovita konzumacija ima sličan učinak kao i lijekovi protiv bolova.

Maslinovo ulje je iznimno lako probavljivo te ima pozitivan učinka na srce i krvne žile. Isto tako, obiluje vitaminom E te vlaknima.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Dodatne informacije

Težina 0.210 kg

Moglo bi vam se još svidjeti…

Nježni mediteranski spoj
45,00 kn190,00 kn