Ekstra djevičansko maslinovo ulje

80,00 kn

Povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja je neupitna. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Stella Croatica dobitnik je nagrade GOLD 2020. Iznimna kvaliteta ulja koja će oduševiti svako nepce.

Nema na zalihi

Opis

Zlatna zdrava tekućina?

Brojne studije su pokazale kako postoji povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja. Spoj oleokantal je sastavni dio ekstra djevičanskog maslinovog ulje te djeluje protuupalno. Redovita konzumacija ima sličan učinak kao i lijekovi protiv bolova.

Maslinovo ulje je iznimno lako probavljivo te ima pozitivan učinka na srce i krvne žile. Isto tako, obiluje vitaminom E te vlaknima.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Dodatne informacije

Težina 0.210 kg

Moglo bi vam se još svidjeti…

Nježni mediteranski spoj
45,00 kn190,00 kn