Ekstra džem od smokve

45,00 kn

Smokva je mediteranski rudnik zdravlja. Džem od smokve je posebna slastica koja se odlikuje bogatom aromom. Svaki plod je rukom ubran i s ljubavlju pripremljen. Sve što se nalazi u ovim džemovima raste u čistom i ekološlom okolišu.

Smokva – kraljica mediterana, džemu daje slatku i bogatu aromu. Ručno brane, smokve su rudnici zdravlja – pune vitamina i minerala.

Nema na zalihi

Opis

Džem? Zar to nije isto kao mermelada?

Džem se razlikuje od marmelade uglavnom po tome što se pravi samo od jedne vrste voća, tj. od cijelih plodova ili većih komada zrela voća koji se moraju vidjeti u džemu.

Što ove džemove čini posebnima?

Svaki plod je rukom ubran i s ljubavlju pripremljen. Sve što se nalazi u ovim džemovima raste u čistom i ekološlom okolišu.

Smokva – kraljica mediterana, džemu daje slatku i bogatu aromu. Ručno brane, smokve su rudnici zdravlja – pune vitamina i minerala.

Tko je to – Aura?

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Aura proizvodi razne delicije, kao što su džemovi koji se rade od maslačka, kupine, maline, borovnice, smokve, šljive i drijena.

Moglo bi vam se još svidjeti…

Smokvenjak – kolač od suhi...
50,00 kn80,00 kn