Akcija!

Hellfire peanuts ljuti kikiriki

30,00 kn120,00 kn

LJUTO LJUĆE NAJLJUĆE

Iznenadite ljubitelje grickalica nečim što još vjerojatno nisu probali! Varijanta Sweet kikirikija je ušećerena, uz dodatak cimeta koja će vam dati eksploziju okusa u ustima uz laganju ljutinu nego što je kod ostalih Hellfire kikirikija u našoj ponudi. Spicy je ukusna kombinacija Habanero papričice i origana, Smoky sadrži Trinidad Scorpion i Fatalii papričicu kao i aromu dima, dok je Insane verzija čisti Carolina Reaper koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ljutog koji će ga jesti zrno po zrno. Ozbiljni smo!

Obriši

Opis

Hellfire Peanuts Sweet ljuti kikiriki
Ljutina: 2/5
30 kn kom

Hellfire Sweet Peanuts jedna je od četiri varijante ljutih kikirikija iz ponude. Ovaj je najblaži i kompletna suprotnost svim drugima, ljutine 2 od 5 dobivene od Hot Portugal chili papričica. Ova varijanta kikirikija je ušećerena, uz dodatak cimeta koja će vam dati eksploziju okusa u ustima uz laganju ljutinu nego što je kod ostalih Hellfire kikirikija u našoj ponudi.

Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Hellfire Peanuts Spicy ljuti kikiriki
Ljutina: 3 / 5
30 kn kom

Hellfire Spicy Peanuts je vjerojatno najpopularniji od svih. Osvajač prestižne nagrade za grickalice i ljutine 3 od 5 jamče ugodno ljutu kombinaciju koja će zadovoljiti gotovo svako nepce. Kikiriki koji jednostavno morate probati. Pri konzumaciji se osjeća aroma Habanero papričica i malo sezama, dok je ljutina donekle ugodna i zanimljiva…

Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Hellfire Peanuts Smoky ljuti kikiriki
Ljutina: 4/5
35 kn kom

Hellfire Peanuts Smoky jedna je od četiri varijante ljutih kikirikija iz ponude. Ovaj je malo iznad zlatne zredine, ljutine 4 od 5 koja će kod malo koga biti pogodna za svakodnevno grickanje. Pri konzumaciji se prvo osjeća aroma Fatalii papričice, nakon toga ju nadjača aroma dima, a na kraju tek s malom zadrškom dolazi ljutina Trinidad Scorpion papričice koja se pretežno zadržava oko grla.

Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Hellfire Peanuts Insane ljuti kikiriki
Ljutina: 5/5
35 kn kom

Hellfire Insane Peanuts jedna je od četiri varijante ljutih kikirikijaiz ponude. Ovaj je najljući, ljutine 5 od 5 koja stvarno predstavlja patnju u obliku Caroline Reaper. Pri konzumaciji se osjeća bol nakon koje slijedi samo patnja i žaljenje zbog konzumacije, nakon čega slijedi želja za još malo. I tako ukrug!

 

Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Dodatne informacije

Težina N/A
Ljuti kikiriki

Hellfire Peanuts Sweet ljuti kikiriki (100 g), Hellfire Peanuts Spicy ljuti kikiriki (100 g), Hellfire Peanuts Smoky ljuti kikiriki (100 g), Hellfire Peanuts Insane ljuti kikiriki (100 g), Samo za najljutokusce – sve 4 vrste Hellfire Peanuts!

Moglo bi vam se još svidjeti…