Akcija!

Hot & Insane paket za njega

130,00 kn 120,00 kn

Paket za muškarce koji znaju uživati u životu

Gospon Kavomir je specijalitetna kava čija se moć osjeća svakim srkom, a idealna je za svakoga tko voli puni okus kave. Paketu smo dodali odabir jednog od dvaju najjačih kikirikija – Smoky koji sadrži Trinidad Scorpion i Fatalii papričicu kao i aromu dima, dok je Insane verzija čisti Carolina Reaper koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje ljutog koji će ga jesti zrno po zrno. Kao točku na i dodajemo bučine koštice – zdravu poslasticu od koje se teško odvojiti, a odabrati možete između slanih prženih ili onih s dodatkom crvene paprike.

Paket sadrži: 1 x Gospon Kavomir (150 g) | 1 x Hellfire peanuts (100 g) | 1 x Eko bučine koštice (80 g) | 1 x ukrasna poklon kutija

Obriši
Kategorija: SKU: Nije dostupno

Opis

Svijetlo pržena single origin specijalitetna kava

Još u osamdesetima, pržioničari kave su shvatili da mogu dobiti ukusnije i egzotičnije okuse ako kavu svjetlije prže. Tako se rodila specijalitetna kava koja je danas globalni fenomen. Svjetlije pržena kava tipično je svježija i punija, karakteriziraju je egzotični okusi i nedostatak gorčine.

Gospon Kavomir trenutno sadrži

Kava MEKSIKO BERILO
Vrsta arabika
Varijetet Bourbon, Caturra, Catuai
Metoda washed, sun-dried
Regija Chiapas, Motozintla
Nadmorska visina 1100-1250 m
Okus čokolada, vanilija, badem

Hellfire Peanuts Smoky ljuti kikiriki

Hellfire Peanuts Smoky jedna je od četiri varijante ljutih kikirikija iz ponude. Ovaj je malo iznad zlatne zredine, ljutine 4 od 5 koja će kod malo koga biti pogodna za svakodnevno grickanje. Pri konzumaciji se prvo osjeća aroma Fatalii papričice, nakon toga ju nadjača aroma dima, a na kraju tek s malom zadrškom dolazi ljutina Trinidad Scorpion papričice koja se pretežno zadržava oko grla.

Hellfire Peanuts Insane ljuti kikiriki

Hellfire Insane Peanuts jedna je od četiri varijante ljutih kikirikijaiz ponude. Ovaj je najljući, ljutine 5 od 5 koja stvarno predstavlja patnju u obliku Caroline Reaper. Pri konzumaciji se osjeća bol nakon koje slijedi samo patnja i žaljenje zbog konzumacije, nakon čega slijedi želja za još malo. I tako ukrug!

BUČINE KOŠTICE – SLANE PRŽENE, 80G

Sastav: bučina koštica, sol

Sjemenke tikve golice, zdrave grickalice, vrhunska namirnica koja svojim sastavom utječe na niz funkcija u ljudskom organizmu.

Kada tome pridodamo malo soli i prženja na laganoj temperaturi dobivamo zaraznu, hrskavu grickalicu koju ćemo uvijek željeti još.

BUČINE KOŠTICE – CRVENA PAPRIKA, PRŽENE, 80G

Sastav: bučina koštica, sol i crvena paprika

Sjemenke tikve golice, zdrave grickalice, vrhunska namirnica koja svojim sastavom utječe na niz funkcija u ljudskom organizmu.
Kada tome pridodamo malo soli, crvene paprike i prženja na laganoj temperaturi dobivamo zaraznu, pomalo ljutkastu i hrskavu grickalicu koju ćemo uvijek željeti još.

Dodatne informacije

Kava po izboru

Gospon Kavomir (150 g)

Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Ljuti kikiriki

Hellfire Peanuts Smoky ljuti kikiriki (100 g), Hellfire Peanuts Insane ljuti kikiriki (100 g)

Bučine koštice

Bučine koštice – slane pržene (80 g), Bučine koštice – crvena paprika, pržene (80 g)