Akcija!

‘Ko te šljivi paket

295,00 kn 265,00 kn

Ma ‘ko te šljivi? Ovaj paket! Ovaj paket me baš šljivi!

Šljivi me pljoska punjena rakijom koja svojim okusom priziva note zrele šljive.

Šljivi me tradicionalni kolač od suhih šljiva koji me vodi putevima starih tradicionalnih recepata.

Šljivi me džem koji me podsjeća na svaki rukom ubran plod.

Svaki zalogaj, svaki gutljaj i svaki osjećaj me vodi na slatko putovanje!

Paket sadrži: 1 x Kolač od suhe šljive (250 g) | 1 x Pljoska – rakija od šljive (napunjena 200 ml) | 1 x Džem od šljive (230 g) | 1 x ukrasna poklon kutija

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Obična rakija?

Daleko od toga. Ova rakija je proizvedena destilatom domaćih šljiva na tradicionalan način. Krasi je lijepa kristalno bistra i transparentna boja, miris je ugodan i profinjen. Na mirisu dominira tipična nota zrele šljive, koju prati i malo suhe marelice i nota bijelog livadnog cvijeća. Na okusu je suha, topla, moćna a na aftertasteu javlja se nota pelina.Ova rakija je proizvedena destilatom domaćih šljiva na tradicionalan način. Krasi je lijepa kristalno bistra i transparentna boja, miris je ugodan i profinjen. Na mirisu dominira tipična nota zrele šljive, koju prati i malo suhe marelice i nota bijelog livadnog cvijeća. Na okusu je suha, topla, moćna a na aftertasteu javlja se nota pelina.

Tradicionalna poslastica!

Kolač od suhe šljive s bademom i orahom. Slastica za svakog sladokusca. Proizvod koji predstavlja ljubav prema prirodi i svim njezinim plodovima.

Što ovaj džem čini posebnim?

Svaki plod je rukom ubran i s ljubavlju pripremljen. Sve što se nalazi u ovim džemovima raste u čistom i ekološlom okolišu.

Šljiva – tradicionalni sastojak najpoznatijeg džema. Savršen partner svakom doručku.