Kolač od lavande i suhe smokve

80,00 kn

Kolač od lavande sa suhim smokvama, bademom i orahom. Tradicionalni spoj ljekovite lavande, mediteranske smokve te badema i oraha. Rustikalno zapakirana slastica koja budi sva osjetila.

Nema na zalihi

Opis

Kraljica Mediterana?

Lavanda je upravo to, ali i više. Kada u ljeto procvjeta i pozove kukce i pčele, ona nam oblikom, bojom i nadasve opojnim mirisom, potvrđuje slavu još od vremena kada su je, zbog kupki i mirisnih ceremonija opuštanja i uljepšavanja, stari Rimljani nazvali prema riječi lavare, koja značiprati.

Osim brojnih ljekovitih svojstava, lavanda je divna namirnica u slasticama. Odlikuje ju slatkasti, cvjetni okus s osvježavajućom notom mente i citrusa.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije  koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Dodatne informacije

Težina 0.250 kg
Dimenzije 15 × 2 × 13 cm

Moglo bi vam se još svidjeti…

Smokvenjak – kolač od suhi...
50,00 kn80,00 kn
Liker iz srca Mediterana
45,00 kn190,00 kn