Akcija!

Spoj masline i badema

165,00 kn 155,00 kn

Madem ili baslina? Koje je bolje ime za spoj gospođice Masline i gospona Badema?

Na prvu se čine kao neobičan par, ali kao što to uvijek biva – savršen su spoj!

Badem se cijeli jadan ušećerio kada je prvi put vidio Maslinu. Ona se pretvorila u pastu od srama. No u konačnici su ostali zagrljeni u obliku jantarne tekućine.

Paket sadrži: 1 x AURA Maslina i badem 0,1 l | 1 x Pasta od crnih maslina s bademima (200 g) | 1 x Bademi u šećeru (150 g) | 1 x ukrasna poklon kutija

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Okusni pupoljci će Vam zahvaliti na ovome…

Ovaj namaz od crnih maslina s bademima je ukusna kombinacija mediteranskih sastojaka. Radi se o tradicionalnoj recepturi koja garantira užitak!

Ljubav zaista ide kroz želudac!

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim. Bademi u šećeru su tradicionalna slastica koja opravdava izreku: “Ljubav ide kroz želudac!”

Madem? Baslina?

Spajanjem dvije naizgled nespojive mediteranske kulture koja svaka za sebe imaju posebnu priču (maslinu iz vlastitih maslinika i gorki badem) dobio se proizvod čak i za iznimno probirljivu publiku. Krasije lijepa jantarna boja sa bakrenim tonovima, bistra je i gusta a miris je ugodan i fin. Na mirisu dominira nota suhih badema, ananasa i pelina. Na okusu je polu sladak, djelomićnotopal a na aftertasteu dominira gorčina masline.