Maslinovo ulje s tartufom

50,00 kn

Aromatizirano ekstra djevičansko maslinovo ulje obogaćeno tartufom. Luksuzna i zdrava kombinacija delikatesnih sastojaka koji će obogatiti svako jelo.

Nema na zalihi

Opis

Zlatna zdrava tekućina?

Brojne studije su pokazale kako postoj povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja. Spoj oleokantal je sastavni dio ekstra djevičanskog maslinovog ulje te djeluje protuupalno. Redovita konzumacija ima sličan učinak kao i lijekovi protiv bolova.

Maslinovo ulje je iznimno lako probavljivo te ima pozitivn učinka na srce i krvne žile. Isto tako, obiluje vitaminom E te vlaknima.

Šumsko blago?

Tartufi su poznate delikatese specifičnog okusa koje, u kombinaciji s drugim namirnicama, svaki obrok transfrmiraju u luksuzan doživljaj za sa osjetila. Tartufi se mogu opisati i kao gurmanske gljive, jer imaju opor, intenzivan, zemljani miris koji hrani daje jedinstven okus.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije  koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Moglo bi vam se još svidjeti…

Nježni mediteranski spoj
45,00 kn190,00 kn