Anđeli pozitivne energije

125,00 kn

Okružite sebe i druge pozitivnom energijom

Anđeli svojom pozitivnom aurom zrače u različitim bojama te okružuju osobu svojom pozitivnom energijom. Svaki je unikat sam za sebe, a zbog ručne izrade razlikuju se po boji, nijansama, auri… Anđeli pozitivne energije idealan su poklon za sve koje želite okružiti pozitivom.

Obriši
Kategorija: SKU: Nije dostupno

Opis

Anđeli pozitivne energije na medaljonu u boji

Svaka ogrlica “Anđeo pozitivne energije” je unikat. Ne postoje dva jednaka, a razlikuju se po bojama, nijansama, auri kojom zrače. Ipak, kako bi vam pomogli odabrati svaki od anđela simbolizira pozitivne osobine koje vidimo u ljudima:

Anđeo na BIJELOM medaljonu – bijela je boja mira i čistoće. Novac može kupiti mnoge lijepe stvari, ali ljubav, mir i sreća najdragocjenija su blaga svijeta.

Anđeo na CRNOM medaljonu – crna boja predstavlja tajnovitost i eleganciju. Ako ste iskusili tamu, više ćete cijeniti svjetlost.

Anđeo na CRVENOM medaljonu – crvena je boja energije i ljubavi. Ne postoji ništa na svijetu što ljubav ne može nadvladati.

Anđeo na LJUBIČASTOM medaljonu – ljubičasta simbolizira duhovnost i mudrost. Mudar je onaj koji nastoji biti umjeren u svemu.

Anđeo na NARANČASTOM medaljonu – predstavlja energiju i ravnotežu. Život je kombinacija uspjeha i neuspjeha. I jedni i drugi su potrebni.

Anđeo na PLAVOM medaljonu – plava boja predstavlja znanje i integritet. Potrudite se da svakog dana naučite nešto novo.

Anđeo na ROZOM medaljonu – roza je boja brige i nježnosti. Postupajte prema drugima onako kako biste željeli da oni postupaju prema vama.

Anđeo na SIVOM medaljonu – boja simbolizira sigurnost i inteligenciju. Vaš je um poput vrta. Brižno ga njegujte pozitivnim, ohrabrujućim i dobrim mislima.

Anđeo na SMEĐEM medaljonu – smeđa je boja doma i udobnosti. Svugdje je lijepo, ali doma je najljepše.

Anđeo na ZELENOM medaljonu – zelena predstavlja zdravlje i prirodu. Vaše zdravlje utječe na sve što činite. Tajna zdravog života je u pravilnoj prehrani, odmoru, redovitoj tjelovježbi i pozitivnom stavu prema drugima.

Anđeo na ŽUTOM medaljonu – žuta simbolizira sreću i nadu. Novcem možete kupiti mnoštvo lijepih stvari, ali sav novac ovoga svijeta ne može kupiti zadovoljstvo i sreću.

Dodatne informacije

Anđeli pozitivne energije

Anđeo na ovalnom medaljonu CRNE boje, Anđeo na ovalnom medaljonu CRVENE boje, Anđeo na ovalnom medaljonu LJUBIČASTE boje, Anđeo na ovalnom medaljonu PLAVE boje, Anđeo na ovalnom medaljonu ZELENE boje, Anđeo na ovalnom medaljonu ŽUTE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu BIJELE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu LJUBIČASTE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu NARANČASTE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu PLAVE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu ROZE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu SIVE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu SMEĐE boje, Anđeo na vitičastom medaljonu TAMNO ZELENE boje

Moglo bi vam se još svidjeti…