Paket za dobar dan: kreiraj svoj

155,00 kn180,00 kn

Svatko od nas poznaje osobu kojoj želimo darovati mir, sreću, uživanje i zadovoljstvo.

Ta osoba je posebna i mi to znamo, zato je vrijeme da i ona to zna.

Upravo toj osobi poklonite ovaj paket koji će svaki dan učiniti boljim.

Savršeni lončić, hrskavi keksić i aromatična kava…postoji li nešto bolje? 🙂

Paket sadrži: 1 x lončić po izboru | 1 x keksi po izboru (135 g) | 1 x kava po izboru (150 g)

Obriši
Kategorija: SKU: Nije dostupno

Opis

Potraga za savršenom šalicom kave…

Lončić Kavocentrični sustav je više od lončića. To je magični portal; to je svemirski brod;to je ormar koji vodi u Narniju! Pravi ljubitelji kave znaju da ne postoji ništa bolje od prvog gutljaja jutarnje kave. Lončić Raj u šalici je oda kavi. On je posveta svakodnevnim sitnicama koje čine život posebnijim. Lončić Planine je ručno oslikana ljubav prema visokim prirodnim ljepotama. Lončići Kad puknem su savršeno društvo kada nam je dosta svega i duša žudi za bijegom u prirodu.

Posebne kave!

Gospon Kavomir je puno više od same kave. On je “craft” među kavama i odgovor je na sve dosadne, unificirane kave koje imaju gotovo jednak okus. Radi se o specijalitetnoj kavi čiju moć osjećate svakim srkom. Gospon Kavomir podrazumijeva uzvišeno stanje uma, a savršen je za svakoga tko voli puni okus kave profinjene note i traži inspiraciju u šalici kave.

U Italiji je kava svetinja, a to je bila nit vodilja pri osmišljavanju ove mješavine koja će svakom ljubitelju kave donijeti dašak Italije u šalici. Bogate arome, balansirane jakosti zahvaljujući omjeru arabika i robusta te delikatnih okusa, srednje prženi Kavijatičar idealna je kava za sve ljubitelje tradicije.

Svojim imenom i pakiranjem odražava egzotičnost kava koje sadrži te vas osvoji na prvi pogled, svojim vam mirisom i okusom prenoseći uživanje, opuštanje i osjećaj pustolovine. Amani kahawa je svjetlije pržena i zavoljet će je svi koji vole duga, opuštena pijuckanja kave bez stresa, obaveza i žurbe.

Gospođica kavica nam dolazi iz Brazila, zemlje sambe, karnevala, nogometa i naravno – kave. Uzgaja se na 850 – 1250 m nadmorske visine u regiji Cerrado poznatoj po iznimnoj kvaliteti zrna kave. Svjetlije do srednje pržena kava daje nijansirane egzotičnije okuse, ali je uravnoteženija i pristupačnija te je idealna za pripremu ovog omiljenog napitka u savršenoj šalici Espressa ili Cappuccina bilo da je pripremate kod kuće ili na poslu. Odražavaju je note karamele i meda, a u kombinaciji s tradicionalnim hrvatskim paprenjakom užitak će biti potpun.

Tradicionalni okusi nadohvat ruke…

Tradicionalni keksi s otoka Hvara s limunom i lavandom. Slatko osvježenje s otoka Hvara budi sjećanje na mirise ljeta i mora, baš kao i lagana tekstura hvarskog keksa s limunom i lavandom.

Tradicionalni keksi iz Zagreba s medom i orasima. Slatki miris medenjaka simbol je božićne tradicije Zagreba koji budi sjećanje na dugu i toplu povijest pripremanja.

Tradicionalni keksi iz Dalmacije s rogačem i čokoladom. Slatki i prirodni spoj čokolade i rogača gastronomski je potpis koji veliča domaće namirnice te budi intenzivan okus užitka.

Tradicionalni keksi s otoka Brača sa smokvom i narančom. Uživajte u čarima smokvi, badema i nedovoljive arome naranče u rukom rađenom Bračkom baškotinu i otkrijte prošlost na nepcu.

Dodatne informacije

Lončić po izboru

Lončić "Pjeni se more", Lončić "My weekend is all booked", Lončić "U kavi je spas", Lončić "Volim te ovoliko", Lončić "Mali princ", Lončić "Raj u šalici", Lončić "Hrvatske planine", Lončić "Kavocentrični sustav", Lončić "Kad puknem, idem na MORE", Lončić "Kad puknem, idem u ŠUMU", Lončić "Kad puknem, idem u PLANINE"

Kava po izboru

Kavijatičar (150 g), Amani kahawa (150 g), Gospođica kavica (150 g), Gospon Kavomir (150 g)

Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Keksi po izboru

Brački baškotin (135 g), Dalmatinski keksi s rogačem i čokoladom (135 g), Hvarski keksi (135 g), Zagrebački medenjaci (135 g)