Akcija!

Sweet & Spicy paket za nju

130,00 kn 120,00 kn

Gospođica kavica je svjetlije do srednje pržena kava koja daje nijansirane egzotičnije okuse, uz elegantnu kremu. Savršeno se uklapa s nečim slatkim pa smo odlučili spojiti ju s finim čokoladnim bučinim košticama koje čine odličnu i zdravu poslastica od koje se nećete lako izdvojiti. Paket smo upotpunili s ušećerenim Sweet kikirikijem, koji uz dodatak cimeta daje pravu eksploziju okusa u ustima uz laganju ljutinu, a ako želite ipak nešto intezivniji okus odaberite Spicy varijantu – ukusnu kombinaciju Habanero papričice i origana.

Sigurni smo da će Vam se svidjeti podatak da se kava prži u Hrvatskoj, da su bučine koštice iz ekološkog uzgoja i da kikiriki ne sadrži nikakve umjetne dodatke ni konzervanse!

Paket sadrži: 1 x Gospođica kavica (150 g) | 1 x Hellfire peanuts po izboru (100 g) | 1 x Eko bučine koštice s čokoladom (100 g) | 1 x ukrasna poklon kutija

Obriši
Kategorija: SKU: Nije dostupno

Opis

Gospođica kavica (150 g) – kava elegantne kreme i intenzivna okusa

Gospođica kavica nam dolazi iz Brazila, zemlje sambe, karnevala, nogometa i naravno – kave. Kao specijalitetna kava kojoj znamo porijeklo, uzgaja se na 850 – 1250 m nadmorske visine u regiji Cerrado poznatoj po iznimnoj kvaliteti zrna kave. Svjetlije do srednje pržena kava daje nijansirane egzotičnije okuse, ali je uravnoteženija i pristupačnija te je idealna za pripremu ovog omiljenog napitka u savršenoj šalici Espressa ili Cappuccina bilo da je pripremate kod kuće ili na poslu. Odražavaju je note karamele i meda, a u kombinaciji s nečim slatkim užitak će biti potpun.

Hellfire Peanuts Sweet ljuti kikiriki

Hellfire Sweet Peanuts jedna je od četiri varijante ljutih kikirikija iz ponude. Ovaj je najblaži i kompletna suprotnost svim drugima, ljutine 2 od 5 dobivene od Hot Portugal chili papričica. Ova varijanta kikirikija je ušećerena, uz dodatak cimeta koja će vam dati eksploziju okusa u ustima uz laganju ljutinu nego što je kod ostalih Hellfire kikirikija u našoj ponudi. Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

Hellfire Peanuts Spicy ljuti kikiriki

Hellfire Spicy Peanuts je vjerojatno najpopularniji od svih. Osvajač prestižne nagrade za grickalice i ljutine 3 od 5 jamče ugodno ljutu kombinaciju koja će zadovoljiti gotovo svako nepce. Kikiriki koji jednostavno morate probati. Pri konzumaciji se osjeća aroma Habanero papričica i malo sezama, dok je ljutina donekle ugodna i zanimljiva… Ne sadrži umjetne dodatke i konzervanse!

ČOKOLADNE BUČINE KOŠTICE 100G

Sastav: bučina koštica, tamna 70% čokolada

Bučine sjemenke „okupane“ u tamnoj 70% belgijskoj čokoladi prava su zdrava poslastica. Dokaz su kako naizgled puno čokolade i ukusnih koštica može biti dobro uravnotežena slastica vrlo ugodna okusa i izgleda.

Inače, opsjednutost zdravom hranom često završi u krajnosti, tako ljudi misle da se ne smije jesti više ništa što ima okus ili, što više, ima izvrstan okus. No, istina je daleko od toga.

Bučine koštice su sjeme, a bučino ulje je njihova esencija. Zriobom buče i nestankom tijela ostaju koštice koje čine osnovu za novi život. Sve što je potrebno novom životu nalazi se u koštici, odnosno u njezinoj esenciji. Plosnatog su oblika, tamnozelene boje, bogate proteinima i mastima. Osušene i prelivene čokoladom mogu biti zdrava grickalica.

Čokolada je u umjerenim količinama vrlo povoljna za ljudsko zdravlje. Pozitivno utječe na raspoloženje, dobra je za srce i regulaciju šećera. Sadrži brojne antioksidanse, a najzdravija je s visokim postotkom kakaa. Bučine koštice i zdrava čokolada predstavljaju idealnu kombinaciju za uživanje u prirodnim okusima, koji su pri tom vrlo ugodni.

 

Dodatne informacije

Kava po izboru

Gospođica kavica (150 g)

Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Ljuti kikiriki

Hellfire Peanuts Sweet ljuti kikiriki (100 g), Hellfire Peanuts Spicy ljuti kikiriki (100 g)

Bučine koštice

Bučine koštice – 70% tamna čokolada (100 g)