Tradicionalni keksi s otoka Hvara

35,00 kn

Keksi s otoka Hvara s limunom i lavandom

Prhki, delikatni keksi s nježnim mirisom lavande i osvježavajućim okusom limuna voljet će i oni koji misle da lavanda nema što raditi u kuhinji. Slatko osvježenje s najsunčanijeg hrvatskog otoka Hvara budi sjećanje na mirise ljeta i mora, baš kao i lagana tekstura hvarskog keksa s limunom i lavandom.

Nema na zalihi

Opis

Miris tradicije?

Mrvice su se prosule 2019. godine i inspirirale priču o keksima napravljenim prema autohtonim Hrvatskim recepturama. Ručno rađeni, Mrvice keksi u sebi nose geografsku i kulturnu raznolikost regije iz koje dolaze!

Ručno rađeni keksi od autohtonih hrvatskih namirnica?

Prema receptu naših baka, mrvice se rade od premium namirnica, inspirirani geografskom raznolikošću domaćih okusa.

Krenite na put od juga do kontinenta Hrvatske, uz pomoć okusa! Mrvice keksi pripremaju se prema originalnoj recepturi Hrvatskih krajeva.

Svaki keks je oblikovan ručno kako bi recept i proizvod ostao dosljedan, originalan i prepoznatljiv.

Ovi keksi će Vas svojim okusima vratiti u djetinjstvo, pobuditi dašak baštine i pritom zasititi vaša nepca.

Pronađite svoj okus!

Svatko će se pronaći u okusima ovih keksa.

Ručno rađeni – inspirirani tradicijom!

Prhki, delikatni keksi s nježnim mirisom lavande i osvježavajućim okusom limuna voljet će i oni koji misle da lavanda nema što raditi u kuhinji. Najsunčaniji hrvatski otok poznat je po svojim vinima, dugoj antičkoj tradiciji i jedinstvenim prirodnim ljepotama. Uz autentičnu i dugu povijest, na Hvaru postoji i dugogodišnja tradicija uzgoja lavande! Stoljetna gastronomska tradicija i autentičnost uvrstila je otok Hvar na popis UNESCO-ve nematerijalne svjetske baštine. Upravo je autentičnost, nezagađenost prirodnog okoliša i čistoća mora najsunčanijega otoka Mediterana garancija vrhunske gastronomske kvalitete koju su prepoznali moderni nutricionistički standardi.

Dodatne informacije

Težina 0.135 kg

Moglo bi vam se još svidjeti…

Tradicionalni hrvatski paprenjaci
20,00 kn75,00 kn