Akcija!

Umjetnost na kvadrat

140,00 kn150,00 kn

Savšen gutljaj i savršen griz za savršen dan!
Ovaj paket ima sve što Vam treba – samo je pitanje, jeste li dovoljno hrabri da zagrizete umjetnost?
Spojite umjetnost na lončiću i umjetnost na paprenjaku.
Baltazar i Kavocentrični sustav za magičan dan?
Ana Kolega i More za divan dan?
Ivan Rabuzin i Šuma za miran dan?
Brojne opcije za sve stuacije i samo jedan razlog za kupiti umjetnost za svaki dan 🙂

Lončići koji će Vas pratiti u svakoj situaciji i paprenjaci s magnetima koji donose umjetnost u svaki dom!

Paket sadrži: 1 x Lončić po izboru | 1 x Paprenjak & magnet po izboru

Obriši
, SKU: Nije dostupno

Opis

Koji BITE ART odabrati?

Ana Kolega poziva na putovanje u Dalmaciju iz nekih prošlih vremena: u sjećanje koje pršti bojama, nakrcano slikama veselih brodića, mornara u prugastim majicama, strpljivih nevjesta i oproštajnih poljubaca koji se udjeljuju na sve strane. Njeni slikopisi podsjećaju na stare melodrame – ništa čudno za okorjelu romantičarku i pasioniranu plesačicu tanga kao što je Ana.

BITE ART je zaljubljen u umjetnost, ali i u ljubav. Zato smo na krilima ljubavi dizajnirali posebno izdanje koje vas vodi u začarani svijet romantične Ane Kolega i podsjeća na osjećaj prema kojem su se svi veliki umjetnici odnosili s dužnim poštovanjem.

Njeni slikopisi podsjećaju na stare melodrame – ništa čudno za okorjelu romantičarku i pasioniranu plesačicu tanga kao što je Ana.

Ivan Rabuzin sve je samo ne – naivac; njegovi pejzaži koji se šire platnom kao vatromet, snažni no istovremeno tako nježnih tonaliteta, uvijek nas uspijevaju ponovo iznenaditi beskonačnim varijacijama jednog te istog motiva. Tek istinski majstor, a to je razlog njegove obljubljenosti kod Japanaca, mogao je stvarati djela tako varljivo jednostavna, a istovremeno tako složena!

OKO je umjetnica koja kombinira razne urbane i ulične tehnike izražavanja. Iako je vrlo vješta crtačica – pogledajte samo njene virtuozno izvedene nadrealističke portrete – dobro se osjeća i u disciplinama umjetničkih instalacija i performansa. Tajanstvena i samozatajna, OKO uvijek nalazi način da iznenadi naša osjetila.

Vlaho Bukovac – tek usputni pogled na njegova platna i čudesno smo prenešeni u drugo vrijeme, druge prostore: čujemo dječje glasove i šuštanje svile, osjećamo mirise starinskog parfema, zrelog voća i divljih ruža, i gotovo zažmirimo pred zasljepljujućim sjajem vedrog sunčanog dana…baš zbog toga mnogi ga smatraju najvećim hrvatskim slikarem u povijesti.

Simpatičan lik profesora Baltazara, iz istoimenog hrvatskog serijala produciranog u Zagrebačkoj školi animiranog filma u razdoblju od 1967. do 1978. godine., osvojio je srca gledatelja diljem svijeta. Profesor Baltazar je dobroćudni znanstvenik koji uz pomoć čarobnog stroja, mnogo dobre volje i pozitivne energije, rješava probleme svojih sugrađana.

Bez obzira koji odabrali, BITE ART  je proizvod koji umjetnost nudi svima koji su dovoljno hrabri da ga zagrizu.

Za koga kupiti lončić? Kako odabrati koji motiv je prikladan? Postoji li uopće lončić koji može biti savršen poklon?

Ako se to pitate onda se sigurno još niste upoznali s ovim lončićima!

„Za svakoga ponešto“ je moto kojim se možemo povesti pri opisu ovih lončića.

Volite kavu? Onda znate da već živite u kavocentiričnom sustavu.

Volite prirodu? Onda Vi i Vaši bližnji znaju da je odlazak na planine, more ili u šumu uvijek dobra ideja!

Volite Hrvatsku i sve njezine ljepote? Volite svaki vrh koji dodiruje oblake?  Naravno da imamo nešto i za Vas.

Kada želim nekome reći da ga volim. Kada želim nekome reći da zaboravi na nebitne stvari.

Kada želim nekome reći koliko volim slobodne vikende i knjige. Kada nam je svima jasno u čemu je spas.

Kada znamo da na svijetu postoji bezbroj ruža, ali ona naša – je najposebnija.

Dodatne informacije

Odabir lončića

Lončić "Pjeni se more", Lončić "My weekend is all booked", Lončić "U kavi je spas", Lončić "Volim te ovoliko", Lončić "Mali princ", Lončić "Raj u šalici", Lončić "Hrvatske planine", Lončić "Kavocentrični sustav", Lončić "Kad puknem, idem na MORE", Lončić "Kad puknem, idem u ŠUMU", Lončić "Kad puknem, idem u PLANINE"

Paprenjak & magnet

Paprenjak & magnet – Ana Kolega, Paprenjak & magnet – Ana Kolega "Love edition", Paprenjak & magnet – Baltazar, Paprenjak & magnet – Ivan Rabuzin, Paprenjak & magnet – OKO, Paprenjak & magnet – Vlaho Bukovac