Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Ogrlice – “Anđeli pozitivne energije” na medaljonu u boji

Kratki opis

Anđeli svojom pozitivnom aurom zrače u različitim bojama te okružuju osobu svojom pozitivnom energijom. Svaki je unikat sam za sebe, a zbog ručne izrade razlikuju se po boji, nijansama, auri... Anđeli pozitivne energije idealan su poklon za sve koje želite okružiti pozitivom.

Detalji

  • Proizvođač: Izrada unikatnih predmeta
  • Sastav: Kristal, staklo, žica, sedef
  • Područje izrade: Središnja Hrvatska
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Anđeo na ovalnom medaljonu: crna, crvena, ljubičasta, plava, zelena, žuta
  • Anđeo na vitičastom medaljonu: bijela, ljubičasta, narančasta, plava, roza, siva, smeđa, tamno zelena

Okružite sebe i druge pozitivnom energijom

Svaka ogrlica “Anđeo pozitivne energije” je unikat. Ne postoje dva jednaka, a razlikuju se po bojama, nijansama, auri kojom zrače. Ipak, kako bi vam pomogli odabrati svaki od anđela simbolizira pozitivne osobine koje vidimo u ljudima:

Anđeo na BIJELOM medaljonu – bijela je boja mira i čistoće. Novac može kupiti mnoge lijepe stvari, ali ljubav, mir i sreća najdragocjenija su blaga svijeta.

Anđeo na CRNOM medaljonu – crna boja predstavlja tajnovitost i eleganciju. Ako ste iskusili tamu, više ćete cijeniti svjetlost.

Anđeo na CRVENOM medaljonu – crvena je boja energije i ljubavi. Ne postoji ništa na svijetu što ljubav ne može nadvladati.

Anđeo na LJUBIČASTOM medaljonu – ljubičasta simbolizira duhovnost i mudrost. Mudar je onaj koji nastoji biti umjeren u svemu.

Anđeo na NARANČASTOM medaljonu – predstavlja energiju i ravnotežu. Život je kombinacija uspjeha i neuspjeha. I jedni i drugi su potrebni.

Anđeo na PLAVOM medaljonu – plava boja predstavlja znanje i integritet. Potrudite se da svakog dana naučite nešto novo.

Anđeo na ROZOM medaljonu – roza je boja brige i nježnosti. Postupajte prema drugima onako kako biste željeli da oni postupaju prema vama.

Anđeo na SIVOM medaljonu – boja simbolizira sigurnost i inteligenciju. Vaš je um poput vrta. Brižno ga njegujte pozitivnim, ohrabrujućim i dobrim mislima.

Anđeo na SMEĐEM medaljonu – smeđa je boja doma i udobnosti. Svugdje je lijepo, ali doma je najljepše.

Anđeo na ZELENOM medaljonu – zelena predstavlja zdravlje i prirodu. Vaše zdravlje utječe na sve što činite. Tajna zdravog života je u pravilnoj prehrani, odmoru, redovitoj tjelovježbi i pozitivnom stavu prema drugima.

Anđeo na ŽUTOM medaljonu – žuta simbolizira sreću i nadu. Novcem možete kupiti mnoštvo lijepih stvari, ali sav novac ovoga svijeta ne može kupiti zadovoljstvo i sreću.