Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Ogrlice – “Anđeli prijateljstva”

Kratki opis

Prave prijatelje danas je teško pronaći. Jednom kad ih pronađemo trebamo ih čuvati isto kao što bi nas čuvali anđeli. Baš kao što ne postoje dva jednaka prijatelja, tako ne postoje ni dva jednaka anđela. Svaki je unikat sam za sebe, a zbog ručne izrade razlikuju se po boji, nijansama, auri... Anđeli prijateljstva idealan su poklon za sve osobe koje smatrate pravim prijateljima, ali i one koje najviše volite.  Neka ih prate i čuvaju kamo god pošli.

Detalji

  • Proizvođač: Izrada unikatnih predmeta
  • Sastav: Kristal, staklo, žica, sedef
  • Područje izrade: Središnja Hrvatska
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Anđeo iskrenosti (bijeli)
  • Anđeo razumijevanja (plavo)
  • Anđeo suosjećanja (rozi)
  • Anđeo povjerenja (tirkizni)
  • Anđeo prihvaćanja (zeleni)
  • Anđeo podrške (sivi)

Poklon koji je više od same ogrlice

Svaka ogrlica “Anđeo prijateljstva” je unikat. Ne postoje dva jednaka, a razlikuju se po bojama, nijansama, auri kojom zrače. Ipak, kako bi vam pomogli odabrati svaki od anđela simbolizira neku od najvažnijih osobina prijateljstva.

Anđeo iskrenosti (bijeli) – od prijatelja očekujemo da bude iskren prema nama. Ako smo nešto krivo procijenili ili pogrešno zakopčali gumbe na košulji, očekujemo da nam to kaže.

Anđeo razumijevanja (plavi) – dobrim je prijateljima ponekad dovoljna samo jedna riječ da se razumiju, samo jedan pogled pogled da prasnu u smijeh, samo jedan pokret pa da znaju o čemu se radi.

Anđeo suosjećanja (rozi) – od prijatelja očekujemo da suosjeća s nama, da nam daje emocionalnu podršku i da pokuša gledati na svijet iz naše perspektive.

Anđeo povjerenja (tirkizni) – prijatelj nas neće ostaviti na cjedilu i iznevjeriti nas. Pravom prijatelju ponekad mnogo više možemo reći nego ostalima. Jedan od razloga je taj što pretpostavljamo da će dobivene informacije držati za sebe.

Anđeo prihvaćanja (zeleni) – prijatelj nas prihvaća bez obzira jesmo li malo tvrdoglavi, previše ili premalo pričljivi, jesmo li drugačije odjeveni ili imamo drugačije stavove. Pravi prijatelj nas prihvaća takve kavi jesmo.

Anđeo podrške (sivi) – daje nam podršku kroz život neovisno o odlukama koje donosili. Pravi prijatelj je osoba kojoj možemo bez straha pričati o svojim usponima i padovima. Uvijek je na raspolaganju kad ga trebamo. Ako imamo problem prijatelj je tu da nam pomogne.

Pokažite osobi da vam je stalo i razveselite nekoga s ovim jedinstvenim poklonom.