Čokolade s maslinovim uljem

3,98  (29,99 kn)

Tamna čokolada s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, 72% kakaa i lavandom. Savršen spoj dubokog okusa tamne čokolade i mediteranskih nota lavande i maslinovog ulja.

Tamna čokolada s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, 72% kakaa i cvijetom soli. Neobičana ali zanimljiva kombinacija slatkog sa suptilnim notama slanog.

Tamna čokolada s ekstra djevičanskim maslinovim uljem, 72% kakaa i listom imele. Spoj ljekovite imele i specifičnog okusa čokolade čini ovaj par posebnim.

Obriši

Opis

Povijest crnog zlata?

Čokolada je u Europu stigla u 16. stoljeću. No njezina povijest seže puno dublje. Maje su pripremale napitak od čokolade, koji su nazivali “xocolatl”. Napitak je bio pripravljen od mljevenog zrna kakaa, koje je zatim otopljeno u vodi s cimetom i crnim paprom. Piće su nazvali “hranom bogova”. Međutim, to nije bila uobičajena sirovina, zrna su se čuvala zajedno sa zlatom i dragim kamenjem te su korištena kao sredstvo plaćanja.

Zašto je čokolda toliko posebna da ima svoj međunarodni dan?

Jer je neizostavni dio mnogih slastica; jer je savršen partner kavi; jer se najtoplija utjeha za vrijeme hladnih dana.

Zašto je tamnije bolje?

Tamna čokolada sadrži flavonoide koji se ubrajaju među antioksidanse. Oni pozitivno utječu na zdravlje cijelog organizma. Zanimljiva činjenica jest da tamna čokolada s više od 70% kakaa sadrži više antioksidansa od zelenog čaja ili crnog vina! Tamna čokolada čuva kožu i srce (doslovno…ali i figurativno 😉

Tko je to – Aura?

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mAura proizvodi na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“

Dodatne informacije

AURA Tamna čokolada

Tamna čokolada s maslinovim uljem i cvijetom soli (50 g), Tamna čokolada s maslinovim uljem i lavandom (50 g), Tamna čokolada s maslinovim uljem i listom imele (50 g)

Moglo bi vam se još svidjeti…

Čokolade s maslinovim uljem
3,98  (29,99 kn)