Rakija koja štuje tradiciju

45,00 kn190,00 kn

Ova rakija je proizvedena destilatom domaćih šljiva na tradicionalan način. Krasi je lijepa kristalno bistra i transparentna boja, miris je ugodan i profinjen. Na mirisu dominira tipična nota zrele šljive, koju prati i malo suhe marelice i nota bijelog livadnog cvijeća. Na okusu je suha, topla, moćna a na aftertasteu javlja se nota pelina.

Obriši

Opis

Šljiva? Zar to nije “obična” rakija?

Rakija se smatra nacionalnim pićem mnogih slavenskih naroda: u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji. Najpoznatija vrsta voćne rakije je šljivovica, koja se proizvodi postupkom pečenja ili destilacije provrelih (fermentiranih) šljiva.

Šljivovica se koristi ako aperitiv ili kao domaći lijek za želučane tegobe.

Tko je to – Aura?

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Od početne proizvodnje Aura se razvila u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Dodatne informacije

AURA Šljiva

AURA Šljiva 0,1 l, AURA Šljiva 0,2 l, AURA Šljiva 0,5 l, AURA Šljiva 0,7 l, AURA Šljiva pljoska 0,2 l (napunjena)

Moglo bi vam se još svidjeti…

Spoj Terana i voćne rakije
45,00 kn190,00 kn
Istarska rakija od imele
45,00 kn190,00 kn
Ljekoviti liker posebnog okusa
45,00 kn190,00 kn
Liker iz srca Mediterana
45,00 kn190,00 kn
Nježni mediteranski spoj
45,00 kn190,00 kn