Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje

Kratki opis

Povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja je neupitna. Ekstra djevičansko maslinovo ulje Stella Croatica dobitnik je nagrade GOLD 2020. Iznimna kvaliteta ulja koja će oduševiti svako nepce.

Detalji

  • Proizvođač: Stella Croatica
  • Sastav: Ekstra djevičansko maslinovo ulje u staklenoj ambalaži
  • Područje izrade: Srednja Dalmacija
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Zlatna zdrava tekućina?

Brojne studije su pokazale kako postoji povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja. Spoj oleokantal je sastavni dio ekstra djevičanskog maslinovog ulje te djeluje protuupalno. Redovita konzumacija ima sličan učinak kao i lijekovi protiv bolova.

Maslinovo ulje je iznimno lako probavljivo te ima pozitivan učinka na srce i krvne žile. Isto tako, obiluje vitaminom E te vlaknima.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.