Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Ekstra djevičansko maslinovo ulje s tartufom

Kratki opis

Aromatizirano ekstra djevičansko maslinovo ulje obogaćeno tartufom. Luksuzna i zdrava kombinacija delikatesnih sastojaka koji će obogatiti svako jelo.

Detalji

  • Proizvođač: Stella Croatica
  • Sastav: Ekstra djevičansko maslinovo ulje s tartufom u staklenoj ambalaži
  • Područje izrade: Srednja Dalmacija
  • Status: Na zalihi u webshopu
  • Pogledaj u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Ekstra djevičansko maslinovo ulje s tartufom

Zlatna zdrava tekućina?

Brojne studije su pokazale kako postoj povezanost između zdravlja stanovništva Mediterana i konzumacije maslinovog ulja. Spoj oleokantal je sastavni dio ekstra djevičanskog maslinovog ulje te djeluje protuupalno. Redovita konzumacija ima sličan učinak kao i lijekovi protiv bolova.

Maslinovo ulje je iznimno lako probavljivo te ima pozitivn učinka na srce i krvne žile. Isto tako, obiluje vitaminom E te vlaknima.

Šumsko blago?

Tartufi su poznate delikatese specifičnog okusa koje, u kombinaciji s drugim namirnicama, svaki obrok transfrmiraju u luksuzan doživljaj za sa osjetila. Tartufi se mogu opisati i kao gurmanske gljive, jer imaju opor, intenzivan, zemljani miris koji hrani daje jedinstven okus.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije  koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.