Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Mirisna morska sol za kupanje s laticama

Kratki opis

Proizvodi Solane Nin rađeni su ručno. Stvaraju se s ljubavlju. Raznovrsni su i dinamični. Čvrstog karaktera. Opuštajući i ljekoviti. Sol je rađena od najčišćih roditelja, sunca i mora. Morska sol okrepljuje tijelo i duh. Mirisna morska sol za kupanje s cvjetovima lavande - osim pozitivnih učinaka same soli, ovaj proizvod je obogaćen prekrasnom lavandom. Mirisna morska sol za kupanje s ružinim pupoljcima - ova kupka spaja sol i ružu. Mirisna morska sol za kupanje s laticama cvijeća - ova kombinacija spaja sol, lavandu, ružu, neven i cvijet sljeza.

Detalji

  • Proizvođač: Solana Nin
  • Sastav: Mirisna morska sol za kupanje u staklenoj ambalaži s drvenim poklopcem
  • Područje izrade: Sjeverna Dalmacija
  • Status: Na zalihi u webshopu
  • Pogledaj u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Mirisna morska sol za kupanje s laticama cvijeća
  • Mirisna morska sol za kupanje s cvjetovima lavande
  • Mirisna morska sol za kupanje s ružinim pupoljcima

Morska sol?

Prirodne soli čine kamena i morska sol. Kamena se dobiva iz rudnika soli, a morska sol iz mora. Većina solana proizvodi sol tako što je u proizvodnim pogonima industrijski prerađuje i tretira. Solana Nin to ne radi. Ona skuplja sol na otvorenim poljima soli tako da se u proljeće pune bazeni morskom vodom. Tijekom kasnog proljeća i ljeta voda isparava, a na dnu ostaje morska sol koja se u jesen ručno “bere”. Ninska je morska sol izvorna, neprerađena i kao takva bogata prirodnim mineralima.

U ishrani je najzdravija ručno brana morska sol jer sadrži jod morskih algi koji utječe na pravilan rad štitne žlijezde, brom koji je neophodan živčanom sustavu i kalij koji pomaže u koncentraciji i mentalnom radu. Morska je sol lijek protiv stresa i celulita, a samim tim i eliksir za zdravu i lijepu kožu. Osim minerala i mikroelemenata, morska sol u tragovima sadrži važne aminokiseline i vitamine. Snažno utječe na razmjenu stanica u koži i potkožnom tkivu potičući metabolizam i izlučivanje štetnih tvari.

Zašto je ninska sol posebna?

Ninska je prirodna sol brana ručno. Dar je Jadranskog mora, sunca i vjetra s obronaka Velebita. Jadransko se more prirodnim padom slijeva  kroz bazene gdje isparava i kristalizira se u prirodnu morsku sol.

Sol je neponovljivo bezvremena – postoji otkada postoje voda i kamen te će postojati i dugo nakon nas. Povijesno gledano sol prati ljudski razvoj od pamtivijeka.

Mirisna morska sol za kupanje?

Mirisna morska sol za kupanje s ružinim pupoljcima Ružine latice sadrže eterična ulja, tanine, šećer, limunsku, jabučnu, vinsku i jantarnu kiselinu te niz aromatičnih djelotvornih tvari. Kupke u ružinim pupoljcima pomaže kod nadražene kože i smanjuju reumatske bolove.

Mirisna morska sol za kupanje s cvjetovima lavandeZbog ugodnog mirisa i ljekovitosti cvijet lavande ima široku primjenu. Osušeni cvjetovi omiljeni su za opuštanje i bolji san. Prednosti lavandine kupke su višestruke. Osim relaksirajućeg učinka na mišiće, miris lavande opušta i smiruje, te ima i  antiseptička svojstva.

Mirisna morska sol za kupanje s laticama cvijeća Osim svega što smo naveli za ružu i lavandu, ova kupka sadrži najvećeg prijatelja zdrave kože – neven. Dok cvijet crnog sljeza savršeno pristaje umirujućoj kupki.