Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Amani Kahawa – egzotična premium kava

Kratki opis

Užitak u šalici kave

Svojim imenom i pakiranjem odražava egzotičnost kava koje sadrži te vas osvoji na prvi pogled, svojim vam mirisom i okusom prenoseći uživanje, opuštanje i osjećaj pustolovine. Amani kahawa je svjetlije pržena i zavoljet će je svi koji vole duga, opuštena pijuckanja kave bez stresa, obaveza i žurbe.

Detalji

  • Proizvođač: Imperija kave
  • Sastav: 150 g kave u natur ambalaži
  • Područje izrade: Središnja Hrvatska
  • Status: Na zalihi u webshopu
  • Pogledaj u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • 150 g u zrnu
  • 150 g turske kave

Egzotična mješavina premium kava jedinstvenog okusa

Čak 70% ove mješavine čini kava Kenija AA, koja se odlikuje punim tijelom, ugodnom kiselošću te mirisnim aromama sa cvjetnim tonovima i vinskim retrookusom. Zbog ove izuzetne kave, ime mješavine dolazi iz jezika swahili, gdje amani znači mir, dok je kahawa, sasvim očito, kava. Željeli smo da Amani kahawa svojim imenom i pakiranjem odražava egzotičnost kava koje sadrži te vas osvoji na prvi pogled, svojim vam mirisom i okusom prenoseći uživanje, opuštanje i osjećaj pustolovine. Amani kahawa je svjetlije pržena i zavoljet će je svi koji vole duga, opuštena pijuckanja kave bez stresa, obaveza i žurbe.

Amani kahawa sadrži

Kava KENIJA AA, KOLUMBIJA SUPREMO 17/18, INDIJA KAAPI ROYALE

Priprema

Kavu Amani kahawa možete pripremati na bilo koji preferiran način pripreme kave, bitno je da je samljevena primjereno za ciljani način pripreme. Kod narudžbe odaberite tursku ili naručite kavu u zrnu.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na prodaja@odisea-travel.com