Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Kavijatičar

Kratki opis

Dašak Italije u šalici

U Italiji je kava svetinja, a to je bila nit vodilja pri osmišljavanju ove mješavine koja će svakom ljubitelju kave donijeti dašak Italije u šalici. Bogate arome, balansirane jakosti zahvaljujući omjeru arabika i robusta te delikatnih okusa, srednje prženi Kavijatičar idealna je kava za sve ljubitelje tradicije.

Detalji

  • Proizvođač: Imperija kave
  • Sastav: 150 g kave u natur ambalaži
  • Područje izrade: Središnja Hrvatska
  • Status: Na zalihi u webshopu
  • Pogledaj u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • 150 g u zrnu
  • 150 g turske kave

Mješavina premium kava s profinjenim talijanskim štihom

Povijest kave nepovratno je obilježio izum espressa na samom početku 20. stoljeća, zahvaljujući milanskom izumitelju po imenu Luigi Bezzera, a Talijani su svoj obol kavi dali i izumom moke, tridesetak godina kasnije zahvaljujući Alfonsu Bialettiju. U Italiji je kava svetinja, a to je bila nit vodilja pri osmišljavanju ove mješavine koja će svakom ljubitelju kave donijeti dašak Italije u šalici. Bogate arome, balansirane jakosti zahvaljujući omjeru arabika i robusta te delikatnih okusa, srednje prženi Kavijatičar idealna je kava za sve ljubitelje tradicije.

Kavijatičar sadrži

Kava KUBA SERRANO, GUATEMALA SHB EP SANTA ROSA, INDIJA KAAPI ROYALE

Priprema

Kavijatičara možete pripremati na bilo koji preferiran način pripreme kave, bitno je da je samljeven primjereno za ciljani način pripreme. Kod narudžbe odaberite tursku ili naručite kavu u zrnu.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na prodaja@odisea-travel.com