Premium kava s talijanskim štihom

6,64  (50,03 kn)

Dašak Italije u šalici

U Italiji je kava svetinja, a to je bila nit vodilja pri osmišljavanju ove mješavine koja će svakom ljubitelju kave donijeti dašak Italije u šalici. Bogate arome, balansirane jakosti zahvaljujući omjeru arabika i robusta te delikatnih okusa, srednje prženi Kavijatičar idealna je kava za sve ljubitelje tradicije.

Obriši
Kategorija:, SKU: Nije dostupno

Opis

Mješavina premium kava s profinjenim talijanskim štihom

Povijest kave nepovratno je obilježio izum espressa na samom početku 20. stoljeća, zahvaljujući milanskom izumitelju po imenu Luigi Bezzera, a Talijani su svoj obol kavi dali i izumom moke, tridesetak godina kasnije zahvaljujući Alfonsu Bialettiju. U Italiji je kava svetinja, a to je bila nit vodilja pri osmišljavanju ove mješavine koja će svakom ljubitelju kave donijeti dašak Italije u šalici. Bogate arome, balansirane jakosti zahvaljujući omjeru arabika i robusta te delikatnih okusa, srednje prženi Kavijatičar idealna je kava za sve ljubitelje tradicije.

Kavijatičar sadrži

Kava KUBA SERRANO, GUATEMALA SHB EP SANTA ROSA, INDIJA KAAPI ROYALE

Priprema

Kavijatičara možete pripremati na bilo koji preferiran način pripreme kave, bitno je da je samljeven primjereno za ciljani način pripreme. Kod narudžbe odaberite tursku ili naručite kavu u zrnu.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na prodaja@odisea-travel.com

Dodatne informacije

Težina 0.150 kg
Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Moglo bi vam se još svidjeti…