Premium kava egzotičnog okusa

7,30  (55,00 kn)

Užitak u šalici kave

Svojim imenom i pakiranjem odražava egzotičnost kava koje sadrži te vas osvoji na prvi pogled, svojim vam mirisom i okusom prenoseći uživanje, opuštanje i osjećaj pustolovine. Amani kahawa je svjetlije pržena i zavoljet će je svi koji vole duga, opuštena pijuckanja kave bez stresa, obaveza i žurbe.

Obriši
Kategorija:, SKU: Nije dostupno

Opis

Egzotična mješavina premium kava jedinstvenog okusa

Čak 70% ove mješavine čini kava Kenija AA, koja se odlikuje punim tijelom, ugodnom kiselošću te mirisnim aromama sa cvjetnim tonovima i vinskim retrookusom. Zbog ove izuzetne kave, ime mješavine dolazi iz jezika swahili, gdje amani znači mir, dok je kahawa, sasvim očito, kava. Željeli smo da Amani kahawa svojim imenom i pakiranjem odražava egzotičnost kava koje sadrži te vas osvoji na prvi pogled, svojim vam mirisom i okusom prenoseći uživanje, opuštanje i osjećaj pustolovine. Amani kahawa je svjetlije pržena i zavoljet će je svi koji vole duga, opuštena pijuckanja kave bez stresa, obaveza i žurbe.

Amani kahawa sadrži

Kava KENIJA AA, KOLUMBIJA SUPREMO 17/18, INDIJA KAAPI ROYALE

Priprema

Kavu Amani kahawa možete pripremati na bilo koji preferiran način pripreme kave, bitno je da je samljevena primjereno za ciljani način pripreme. Kod narudžbe odaberite tursku ili naručite kavu u zrnu.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na prodaja@odisea-travel.com

Dodatne informacije

Težina N/A
Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Moglo bi vam se još svidjeti…