Specijalitetna kava s karakterom

7,96  (59,97 kn)

Specijalitetna kava s karakterom

Gospon Kavomir je puno više od same kave. On je “craft” među kavama i odgovor je na sve dosadne, unificirane kave koje imaju gotovo jednak okus. Radi se o specijalitetnoj kavi čiju moć osjećate svakim srkom. Gospon Kavomir podrazumijeva uzvišeno stanje uma, a savršen je za svakoga tko voli puni okus kave profinjene note i traži inspiraciju u šalici kave.

Obriši
Kategorija:, SKU: Nije dostupno

Opis

Svijetlo pržena single origin specijalitetna kava

Još u osamdesetima, pržioničari kave su shvatili da mogu dobiti ukusnije i egzotičnije okuse ako kavu svjetlije prže. Tako se rodila specijalitetna kava koja je danas globalni fenomen. Svjetlije pržena kava tipično je svježija i punija, karakteriziraju je egzotični okusi i nedostatak gorčine.

Gospon Kavomir trenutno sadrži

Kava MEKSIKO BERILO
Vrsta arabika
Varijetet Bourbon, Caturra, Catuai
Metoda washed, sun-dried
Regija Chiapas, Motozintla
Nadmorska visina 1100-1250 m
Okus čokolada, vanilija, badem

Napomena

S vremena na vrijeme mijenja se kavu koja je u vrećicama Gospona Kavomira, ali uvijek je u pitanju svijetlo pržena single origin kava. Sva kava je pržena unutar mjesec dana od prodaje.

Priprema

Gospon Kavomir se preporučuje za filter kave, no može se pripremati i na bilo koji drugi način, bitno je da je samljevena primjereno za ciljani način pripreme. Kod narudžbe odaberite željenu vrstu mljevenja ili kavu u zrnu.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na prodaja@odisea-travel.com

Dodatne informacije

Težina 0.150 kg
Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Moglo bi vam se još svidjeti…