Elegantna, intenzivna, specijalitetna

7,96  (59,97 kn)

Kava elegantne kreme i intenzivna okusa

Gospođica kavica nam dolazi iz Brazila, zemlje sambe, karnevala, nogometa i naravno – kave. Uzgaja se na 850 – 1250 m nadmorske visine u regiji Cerrado poznatoj po iznimnoj kvaliteti zrna kave. Svjetlije do srednje pržena kava daje nijansirane egzotičnije okuse, ali je uravnoteženija i pristupačnija te je idealna za pripremu ovog omiljenog napitka u savršenoj šalici Espressa ili Cappuccina bilo da je pripremate kod kuće ili na poslu. Odražavaju je note karamele i meda, a u kombinaciji s tradicionalnim hrvatskim paprenjakom užitak će biti potpun.

Obriši
Kategorija:, SKU: Nije dostupno

Opis

Svjetlije do srednje pržena single origin specijalitetna kava za espresso aparate i moku

Ako vam je specijalitetna kava novost ili preferirate tradicionalnije okuse, onda vam Gospođica Kavica dolazi kao preporučena. Isto vrijedi za ljubitelje espressa, koji traže elegantnu kremu i intenzivan okus kave. Svjetlije do srednje pržena kava i dalje može ponuditi nijansirane egzotičnije okuse, ali je uravnoteženija i pristupačnija te idealna za pripremu u espresso aparatu ili moki.

Naručivanje

Moguće je jednokratno naručiti pojedinačna pakiranja kave od 150g ili 1kg.

Gospođica Kavica trenutno sadrži

Kava BRAZIL CEMORRADO
Vrsta arabika
Varijetet Mundo Nuovo, Catuai
Metoda natural
Regija Cerrado & Mogiana
Nadmorska visina 850 – 1250 m
Okus mliječna čokolada, bijeli šećer, kremasti
Tijelo puno

Napomena

S vremena na vrijeme mijenjamo kavu koja je u vrećicama Gospođice Kavice, ali uvijek je u pitanju svjetlije do srednje pržena single origin kava.

Priprema

Gospođica Kavica se preporučuje za espresso aparate i moku, no može se pripremati i na bilo koji drugi način, bitno je da je samljevena primjereno za ciljani način pripreme.

Za sva pitanja, kontaktirajte nas na info@odisea-travel.com

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Vrsta mljevenja kave

Turska – 150 g, U zrnu – 150 g

Moglo bi vam se još svidjeti…