Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Bademi u šećeru

Kratki opis

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim. Bademi u šećeru su tradicionalna slastica koja opravdava izreku: "Ljubav ide kroz želudac!"

Detalji

  • Proizvođač: Stella Croatica
  • Sastav: Bademi u šećeru u plastičnoj ambalaži
  • Područje izrade: Srednja Dalmacija
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Bademi u šećeru

Slatko malo bogatstvo?

Bademi sadrže visok udio masti ali imaju brojna pozitivna nutritivna svojstva. Bademi su pravo malo bogatstvo bakra, fosfora te vitamina B2 i E. Ujedno su puni antioksidansa koji štite stanice od oksidacijskog oštećenja koje može oštetiti molekule unutar stanica, ubrzati proces starenja i povećati rizik od nastanka niza bolesti, uključujući različite vrste raka.

Kada su ušećereni onda predstavljaju ukusnu slasticu koja čini svaki zalogaj posebnim.

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Povezani proizvodi