Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Ekstra džemovi u paketu 3/1

Kratki opis

Smokva je mediteranski rudnik zdravlja. Džem od smokve je posebna slastica koja se odlikuje bogatom aromom. Šljiva je sastojak brojnih tradicionalnih jela i napitaka. Džem od šljive je doručak za cijelu obitelj - uz palačinke ili uz maslac i kruh te šalicu čaja. Dobro jutro - svako jutro! Malina - bogatstvo okusa i garancija zdravlja! Džem od malina je posudica slatkih osjećaja.

Detalji

  • Proizvođač: Aura
  • Sastav: Ekstra džemovi u paketu 3/1 u staklenoj i kartonskoj ambalaži
  • Područje izrade: Istra
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Ekstra džemovi u paketu 3/1

Tko je to – Aura?

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Aura proizvodi razne delicije, kao što su džemovi koji se rade od maslačka, kupine, maline, borovnice, smokve, šljive i drijena.

Džem? Zar to nije isto kao mermelada?

Džem se razlikuje od marmelade uglavnom po tome što se pravi samo od jedne vrste voća, tj. od cijelih plodova ili većih komada zrela voća koji se moraju vidjeti u džemu.

Što ove džemove čini posebnima?

Svaki plod je rukom ubran i s ljubavlju pripremljen. Sve što se nalazi u ovim džemovima raste u čistom i ekološlom okolišu.

Smokva – kraljica mediterana, džemu daje slatku i bogatu aromu. Ručno brane, smokve su rudnici zdravlja – pune vitamina i minerala.

Šljiva – tradicionalni sastojak najpoznatijeg džema. Savršen partner svakom doručku.

Malina – raskošna i posebna u obliku džema. Puna zdravlja i slatkih osjećaja.

Povezani proizvodi