Slide toggle

Dobrodošli :)

Proizvodi s pričom su jedinstveni, pomno odabrani proizvodi koji predstavljaju najbolje što Hrvatska nudi.

Jednostavno odaberite što Vam se sviđa, saznajte više i naručite, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

Imate pitanja?

Ponedjeljak - petak: 09:00-17:00 / Subota: 09:00-12:00 Ivana Gundulića 2, Varaždin, Hrvatska +385 42 232 968 prodaja@odisea-travel.com

Kolač od lavande i suhe smokve

Kratki opis

Kolač od lavande sa suhim smokvama, bademom i orahom. Tradicionalni spoj ljekovite lavande, mediteranske smokve te badema i oraha. Rustikalno zapakirana slastica koja budi sva osjetila.

Detalji

  • Proizvođač: Stella Croatica
  • Sastav: Kolač od lavande i suhe smokve u papirnatom pakiranju
  • Područje izrade: Srednja Dalmacija
  • Status: Na zalihi u webshopu

Moguće opcije kod naručivanja

  • Kolač od lavande i suhe smokve

Stella Croatica – obiteljska strast!

Prije gotovo 20 godina započeli su jedinstveno putovanje. Strastveno i strpljivo otkrivajući sve ljepote mediteranske i dalmatinske tradicije  koja oduzima dah. Od tada stvaraju jedinstvene slastice, ali i prirodne proizvode inspirirane tradicijom.

Već generacijama obitelj Dabelić uzgaja masline i smokve, obrađuje vinograde i proizvodi maslinovo ulje, vino i tradicionalne delicije.

Pažljivo su prikupljali tradicionalne recepture kao i tajne o pripremi slastica koje su se njegovale i čuvale u obiteljima dalmatinskih otoka.

Kraljica mediterana?

Lavanda je upravo to, ali i više. Kada u ljeto procvjeta i pozove kukce i pčele, ona nam oblikom, bojom i nadasve opojnim mirisom, potvrđuje slavu još od vremena kada su je, zbog kupki i mirisnih ceremonija opuštanja i uljepšavanja, stari Rimljani nazvali prema riječi lavare, koja značiprati.

Osim brojnih ljekovitih svojstava, lavanda je divna namirnica u slasticama. Odlikuje ju slatkasti, cvjetni okus s osvježavajućom notom mente i citrusa.

 

Povezani proizvodi